Modefotograf Helsingborg Skåne - kvinna i röd kappa

DET HANDLAR OM VINKLAR, LJUSET, BLICKEN

Att ta en bra bild med dagens moderna digitala systemkameror är inte särskilt svårt. Att ta en professionell bild som går att använda till något vettigt är däremot mycket svårare.

Det är just därför många söker upp en professionell modefotograf när de vill ha foton tagna som har “det där lilla extra”. Det handlar om att se helheten samtidigt som man lägger märke till detaljerna. En vinkel måste ändras på en arm. Ett halsband ligger fel. Sminket måste bättras. Kragen vikas ner. Strumporna fluffas till. Från vilket håll kommer vinden? Ska vi ha medljus eller motljus i bilden? Varför är inte ena skosnöret knutet? Finns det några lead-in lines i bilden? Vad ska framhävas? Vad måste döljas? Allt handlar om att ta den perfekta bilden!

Jag har jobbat som modefotograf i drygt tio års tid. Tekniken har utvecklats under årens lopp. Sån tur är så har även jag gjort det samma! Med en passion för mode har jag skapat mig de absolut bästa förutsättningarna som fotograf för att hjälpa dig att ta just de bilder du vill ha som modell eller som beställare och kund. Vår bas är Helsingborg, men vi flyger över hela världen för reklam- och modefotografering.

Alla sinnen får jobba. Och när jag står där med en modell framför kameran finns det bara en sak som räknas – det absoluta resultatet! Det som skapas när konstnären får använda hela sin palett genom att måla med ljuset, leka med vinklarna och säkra närvaron av blicken. Utan blicken dör bilden. Att vara här och nu är allt som räknas.

Kontakta oss för att boka din nästa modefotografering!