Bostad - Vy över kök mot hallBostadsfotografering - Miljöbilder på matrum samt stilleben av glasflaskor

BOSTADSFOTOGRAFERING – SOM DET SKA VARA!

Billigt! – Tryggt! – Enkelt! – Bekvämt! – Snabbt!

Billigt – Vi matchar vilket pris du än får från någon annan – för vi vet att vi är billigast! Skulle du mot förmodan hitta någon som utför samma tjänst billigare än oss så lovar vi dig att matcha priset!  Bli stamkund – spara mer!!!

Tryggt – Du bokar online och får en bekräftelse via mail på att vi mottagit din bokning med kopia på det du beställt. Efter det kan du lugnt gå vidare till nästa intag så ses vi på fotograferingen du just bokat.

Enkelt – Vi har gjort systemet så du ska kunna ha kunden i telefon direkt medan du gör din bokning. Kalendern med våra lediga tider ser du online medan du och kunden hittar en tid som passar er båda. Slipp att “korsringa” femton samtal – gör det enkelt!

Bekvämt – Du väljer storlek på ditt objekt, sedan får du fritt antal bilder utan extra kostnad. Vi har inga krångliga regler eller tillägg för att du vill ha några extra bilder på ditt objekt. Blå himmel, “se ut genom fönstren” och 8 meters mastfoto ingår alltid.

Snabbt – Testa att göra din nästa bokning med oss. Vi lovar dig att du är klar inom 5 minuter från det att du har kunden på telefon tills det att din bokning är skickad till oss för behandling. Är du inte klar på fem minuter så bjuder vi på hela kostnaden.

Boka bostadsfotografering